Type Here to Get Search Results !

RRB Group D Exams Preparation 2021- Important 10 Question Help For Your RRB Group D Exams

 RRB Group D Exams 2021

Important 10 question & answer its help your upcoming RRB Group D exams, So prepare Carefully To success in exams.



RRB Group D Gk 2021

1) When did India implement GST System ?

Answer: 1st July, 2017

2) Who Governs GST System ?

Answer: Cabinet.

3) Which was the first country to implement GST?

Answer: France.

4) What is the full Form of GST ?

Answer: Goods & Service Tax .


5) How many tax slabs are there in India GST System ?

Answer: 5

6) When did India demonetize the high value currency note of 500 & 1000 ?

Answer: 8 November , 2016

7) Who was First sportsperson To get Bharat Ratna ?

Answer: Sachin Tendulkar,

8) Who is the 1st Indian women shuttler to become world no.1 in ranking ?

Answer: Saina Nehwal.


9) Which is the longest River bridge in India which is recently opened?

Answer: Bhupen Hajarika Setu, Assam.

10) In which place Indian & Chinese military had a stand -off for nearly 3 months in 2017 ?

Answer: Dokalam.

 

Post a Comment

0 Comments