Type Here to Get Search Results !

SSC GD Constable Exam SSC GD Constable Examss 2021- Most Important GK For

SSC GD Constable GK 2021

Important top 10 GK for SSC GD Constable, its help for clear your exams. the questions & answered are given bellow.



Important Top  10 SSC GD Gk 2021 


1) When is the world polio day observed ?

Answer: 31st October.

2) Which country hosted the 2015 Archery World Cup Final ?

Answer: United State of America (USA).

3) Who was named the "Miss Diva " 2015 ?

Answer: Urvashi Rautela .

4) Who is the CEO of Twitter ?

Answer: Jack Dorsey.


5) What is the full form of NJAC ?

Answer: National Judicial Appointment Commission .

6) Which Country Was named the ICC World T-20  championship 2016 ?

Answer: West Indies.

7) Where is the festival " Sajibu Cheiraoba  " Celebrated ?

Answer: Manipur.


8) When is the World Press Freedom Day observed ?

Answer: 3rd May.

9) What is the Full form of GST ?

Answer: Goods & Service Tax.

10) Which country will hold the 2017 G20 meet ?

Answer: Germany .

Post a Comment

0 Comments