Type Here to Get Search Results !

CEO of All Big Companies 2021- Amazon, Google , Facebook, Twitter etc

Chief Executive Officers of 2021

World big companies CEO list 

 (1)Who is the CEO of Facebook ?

Ans: Mark Zuckerberg.


(2) Who is the CEO of Twitter ?

Ans: Jack Dorsey


(3) Who is the CEO of what's app?

Ans: Will Cathcart


(4) Who is the CEO of Google?

Ans:Sundar Pichai


(5) Who is the CEO of Amazon company?

Ans: Andy Jassy




(6) who is the CEO of Flipkart company?

Ans: Kalyan Krishna Murthy


(7) Who is the CEO of Bing ?

Ans: Steve Ballmer


(8) Who is the CEO of Telegram?

Ans: Pavel Durov


(9) Who is the CEO of State Bank of India?

Ans: Dinesh Kumar khara ( Chairman)


(10) who is the CEO of BSNL ?

Ans: Pravin Kumar Purwar

Post a Comment

0 Comments