Type Here to Get Search Results !

Countries and There Capitals - Important For SSC GD Exam 2021

 Countries and there Capitals


1) what is the capital of Malaysia ?

Ans : Kuala Lumpur

2) Jakarta is the capital of __ ?

Ans: Indonesia

3) The capital of cyprus is ?

Ans: Nicosia

4) "Peso" is the currency of ?

Ans: Argentina

5) The currency of Thailand is ?

Ans: Baht

6) The capital of Norway is ?

Ans: Oslo



7) What is the capital of Chile ?

Ans: Santuiago

8) What is the capital of Karnataka ?

Ans: Bangolore

9) The capital of Haryana is ?

Ans: Chandigarh

10) What is the capital of Kerala ? 

Ans : Thiruvananthapuram


Post a Comment

0 Comments